Personlig stylist i København

Gratis styling i butikken på Christianshavn

I butikken på Christianshavn tilbyder vi gratis personligstyling, hvor du vil blive guidet til at sammensætte sæt, der passer til netop dig og din hverdag. Dette er altid en selvfølgelig del af vores service, men hvis du vil være sikker på at have god tid med din personlige stylist, er det en fordel at booke tid på forhånd – og det kan være både i og uden for almindelig åbningstid.

Som en ekstra del af vores service, tilbyder vi også at komme hjem til dig i en time eller to og gennemgå din garderobe for 1.500,-

Ring gerne til os!
Du er mere end velkommen til at ringe på 32 54 01 40 og booke en tid hos indehaver, Karina Wærum. Vi kan tage en indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din garderobe. Alternativt kan du anvende kontaktformularen til at skrive til os. Vi vil så vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Få Porte A Gauche og 2 stylister sammen med dine veninder efter lukketid

Vi arrangere meget gerne private events efter lukketid. Events hvor du sammen med en udvalgt flok kan besøge butikken til et privat arrangement. Et sådan event, giver for eksempel et break i en flok kollegaers vante rutiner, og ligesom vi som stylister er der til at rådgive og inspirere, kan det også være et plus, at gruppen kender hinanden og kan hjælpe med, hvad der fungerer fx arbejdsmæssigt.

Disse udtalelser er fra 2 kollegaer som har gjort det til en tradition at komme her i flok efter lukketid:
Ulla, der flere gange har deltaget i arrangementet med sine kollegaer er enig i, at det er en god måde at kombinere shopping og samvær.
Vi er gode til at inspirere hinanden og give hinanden feedback. Samtidig er Karina og hendes ansatte enormt professionelle og udfordrer mit tøjvalg, så jeg ofte ender med at få noget andet med hjem, end jeg normalt ville købe,” siger hun.
Kollegaen Camilla tilføjer: ”Det er hyggeligt at kunne shoppe uden for normale åbningstider og sammen med kvinder, du kender. Der sker noget særligt, når vi prøver tøj sammen og vi inspirerer hinanden. Og så kan du altid få et ærligt styling råd med på vejen.

Til arrangementet, vil der være 2 stylister til jeres rådighed, og for at gøre det ekstra hyggeligt serverer vi snacks, sodavand, bobler eller hvad I kunne ønske jer.
For mange bliver det startskuddet til en god og hyggelig aften videre ud på en af Christianshavns hyggelige cafeer eller restauranter.

Praktisk:
Her er plads til mellem 6 og 8 kvinder ad gangen. Arrangement kan foregår hverdage efter kl 18, lørdage efter kl 16 og søndage hele dagen. Varighed: 2-3 timer.

Pris: Det koster kun det I vælger at købe, og der er absolut ingen købetvang.

Bookning/info: Ring 32540140, skriv info@porteagauche.dk eller kig forbi.