Personlig stylist i København

Med en personlig stylist får du nye idéer og inspiration til din garderobe

Vi kender det alle sammen. Garderoben er ikke længere inspirerende, og man bruger længere tid på at vælge tøj om morgenen, end at spise sin morgenmad.

Det skal være nemt at se godt ud. Vores koncept er derfor at style dig ud fra din hverdag. Med en personlig stylist fra vores butik får du helt specifikke tips og rådgivning om, hvad der passer bedst til netop dit udtryk. Vi har blandt andet en lang række accessories som tørklæder, bælter, smykker og tasker. Ved at benytte dig af vores enkle råd, vil du på en meget nem måde, kunne pifte dit hverdagsoutfit op.

Vi har med vores butik mulighed for at klæde dig på i behagelige omgivelser. Du vil blive blive inspireret af de førende danske og internationale brands i modeverdenen. Vores butik har et bredt sortiment af stilsikre basisvarer, kombineret med high street mærker, der spænder fra moderne til mere klassiske.

Gratis styling i butikken på Christianshavn

I butikken på Christianshavn tilbyder vi gratis styling, hvor du vil blive guidet i at sammensætte styles, der passer til din kropstype. Herefter vil vi rådgive dig om hvilke farver, der får dig til at fremstå bedst. Vores stylister kender selvfølgelig alt til moderigtige tendenser lige fra København til New York og Paris.

Alle vores ansatte er kompetente stylister med flere års erfaring inden for modebranchen. Selv om vi har stor erfaring i branchen med sammensætning af tøj og tilbehør, arbejder vi konstant på at forbedre os. Vi anerkender at København ikke er verdens centrum, hvorfor vi ofte begiver os ud på messer i Europa, hvor vi lader os inspirere. På den måde sikrer vi os, at vi altid kan hjælpe dig med at finde inspiration og det helt rigtige outfit.

Som en ekstra del af vores service, tilbyder vi også at komme hjem til dig i en time eller to og gennemgå din garderobe for 1.500,-

Ring gerne til os!
Du er mere end velkommen til at ringe på 32 54 01 40 og booke en tid hos indehaver, Karina Wærum Dar. Vi kan tage en indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din garderobe. I samtalen har du også mulighed, for at booke en personlig stylist til din adresse. Foretrækker du at skrive, kan du anvende kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Bliv klædt på til foråret med Porte Á Gauche.