Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshoppen www.porteagauche.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

www.porteagauche.dk er ejet af:
Porte A Gauche v. Nolu ApS
Torvegade 20 st.tv.
1400 København K
CVR: 29410526
1. Køb hos porteagauche.dk

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en ordrebekræftelse fra portegauche.dk.


2. Forsendelse

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager den kontakt venligst kundeservice, gerne indenfor 24 timer, og returner varen til os efterfølgende. 
Kundeservice:
Telefon: +45 32540140 
Mail: info@porteagauche.dk

Porteagauche.dk pakker altid omhyggeligt varerne ind og alle pakker sendes som en forsikret erhvervspakke.

Hvis du ønsker din vare skal sendes og indpakkes som gave, kan du give os besked i kommentarfeltet under bestilling.


3. Leveringstid

Vi bestræber os altid på en hurtig levering. Det betyder at alle ordrer som udgangspunkt afsendes i løbet af 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der dog påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kontakt porteagauche.dk

Kundeservice:

Telefon: +45 32540140
Mail: info@porteagauche.dk

I tilfælde af meget forsinkede varer (mere end 5 dage), eller udeblevne leverancer, bedes du kontakte os så vi sammen kan finde en løsning. Vær opmærksom på, at leverancer til vise dele af landet (primært småøer) kan tage op til 3 døgn.

Varer til de fleste øvrige EU lande og uden for EU vil blive sendt med FedEx og levering kan vare op til 5 dage.


4. Porto i Danmark

Vi leverer altid med fri fragt i Danmark


5. Forsendelse til udlandet

Alle forsendelser til udlandet sendes som en forsikret erhvervsport pakke. Dette betyder, at pakken ikke kan sendes som gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told.

Almindelig service i Europa tager ca. 4-5 hverdage
Almindelig service uden for Europa tager ca. 5-7 hverdage.


6. Porto på levering til Skandinavien

Følgende portopriser er gældende for levering til udlandet. Portoen bliver automatisk pålagt dine køb.

Norge og Sverige 120 Dkr

 

7. Levering med bud


For levering med bud i Storkøbenhavn, bedes du kontakte os;
Telefon: +45 32540140
Mail: info@porteagauche.dk


8. Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på info@porteagauche.dk eller +45 32540140 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                                                                                                                                                                

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Husk at gemme din portokvittering som dokumentation for at varen er afsendt.


Ved returnering bedes du vedlægge kvittering (eller kopi af denne). Varerne skal sendes i forsvarlig indpakning til vores postadresse:

Porte A Gauche
Torvegade 20, st. tv
1400 København K.


9. Ombytning af vare

Ønsker du at ombytte din vare til et andet produkt, skal du returnere varen som beskrevet ovenfor og herefter foretage et almindelig køb af andet produkt du ønsker i stedet.


10. Returnering af gaver

Har du modtaget en gave, købt hos os og ønsker at returnere den, kan vi, (hvis der på varen er påsat byttemærke fra Porte A Gauche) bytte den til en anden vare eller tilgodebevis. Porto begge veje er for egen regning. Ønsker du ombytning/tilgodebevis bedes du kontakte kundeservice:

Telefon: +45 3254 0140
Mail: info@porteagauche.dk

Ønsker du pengene retur (udbetaling) skal du fremvise en kvittering på at du har fået overdraget varen. Hvis ikke tilbagebetaler vi kun til det kreditkort som er blevet brugt ved købet.

 

11. Reklamationer

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglede vedligeholdelse eller almineligt slid.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt kundeservice;

Telefon: +45 3254 0140 
Mail: info@porteagauche.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til på tlf +45 3254 0140 eller  info@porteagauche.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

12. Udsolgte varer

Er du interesseret i en vare som er udsolgt, er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: +45 3254 0140
Mail: info@porteagauche.dk

Her har vi mulighed for at skrive dig på venteliste og /eller undersøge om genbestilling fra vores leverandør er mulig.  

13. Betaling 

Hos porteagauche.dk kan du betale med følgende betalingskort;

Dankort
VISA/Dankort
EURO/MASTERCARD
VISA/Electron
Maestro

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos porteagauche.dk er angivet i Danske kroner og er inklusiv 25 % moms. For info vedr. momsfrit køb til et ikke-EU land. Se afsnittet med Told og moms. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende, og prisen ændres herefter IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

14. Sikkerhed 

Sikkerheden hos porteagauche.dk er i top, idet al komminikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken porteagauche.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, det udveksles ved køb. Hos porteagauche.dk er dine kontaktoplysninger 100 % fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

15. Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.  Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger. Varer, som sendes fra porteagauche.dk kan ikke sendes som gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.

16. Har du modtaget en forkert vare

Vi bestræber os selvfølgelig på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt os da venligst på;

Telefon: + 45 3254 0140
Mail: webshop@porteagauche.dk

Vi vil herefter sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Ved al henvendelse oplys venligst;

Navn
Adresse
Ordre nummer

 

 

17.Persondatapolitik


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Porte A Gauche v. Wærum  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på http://shop.porteagauche.dk/ er Nolu ApS cvr 29410526

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)

 

Som registreret hos Porte A Gauche v. Nolu ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@porteagauche.dk


18. Kundeservice 

Hos porteagauche.dk vil vi gøre alt for at være behjælpelige i enhver situation. Kan vi ikke indfri dine ønsker med det samme, vil vi undersøge sagen og vende tilbage med en løsning hurtigst muligt. Husk altid at oplyse dit fakturanummer eller dit e-ordrenummer, så vi hurtigt kan finde frem til din ordre. Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på her eller har du kommentarer, I det hele taget er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice;

Telefon: +45 3254 0140
Mail: webshop@porteagauche.dk


Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 02.11.2015

 

 

 

 

 

 

(indsæt som tekst i handelsbetingelser eller benyt linket i afsnittet ”fortrydelsesret”)

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

Til:

Porte A Gauche
Torvegade 20, st. tv
1400 København K.

webshop@porteagauche.dk

 

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________________

 

 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)